BIO Kokosový cukr
| |

Recenze BIO Kokosový cukr od Nupreme

econea
BIO Kokosový cukr od Nupreme

BIO Kokosový cukr. Z čeho se vyrábí? Je zdravý? Je rafinovaný? Jak chutná? Kde ho můžete použít? Mrkneme na to v dnešní recenzi!

Kdo by si občas nerad osladil život?

Nupreme funguje již od ruku 2012. Má tedy desetiletou tradici při výběru těch nejlepších suplementů a doplňků stravy. Zároveň zastává absolutní transparentnost složení výrobků. Výrobky jsou často v BIO kvalitě a s vegan složením. Splňuje to i tento kokosový cukr.

BIO Kokosový cukr
Kokosový cukr – BIO Nupreme

Všechny produkty osobně testujeme

  • Vybíráme nejlepší značky
  • Testujeme na sobě
  • Píšeme pravdivé recenze

Recenze BIO Kokosový cukr

Z čeho jsem nadšená je velikost balení. Nesnáším, když je balení à la pytel brambůrků. Otevřete a vypadá to, jako když už půlku někdo spásal a chce Vám pomoci s dietou. Tady ne. Balení je skutečně celé plné. Až to bylo udivující. Vydrží tedy dlouho.

Nupreme deklaruje, že jeho Kokosový cukr, je stejně jako ostatní jeho výrobky v BIO kvalitě. Balení je uzavíratelné, s plastovým zipem.

Složení kokosového cukru

100% kokosový cukr v BIO kvalitě

Výživové údaje
na 100 g
ENERGETICKÁ HODNOTA
1612 kJ/ 379kcal

BIO Kokosový cukr

Koupit BIO Kokosový cukr

Z čeho se vyrábí?

Kokosový cukr se vyrábí z květů. Z nektaru květů palem Cocos Nucifera. Květy se z palem natrhají, nařežou a z nich poté vyteče míza neboli nektar. Ten se stáčí a pomalu zahřívá do podoby hustého sirupu.

Je zdravý?

Asi 60 % našeho kalorického příjmu obsahují sacharidy. Bezesporu je potřebujeme k základnímu fungování našeho těla. Pojďme si ale říci narovinu. Žádný cukr není zdravý, pokud ho konzumujeme v nadměrném množství. Pneumatiky by o tom mohly vyprávět.

Kokosový cukr má však oproti ostatním nejednu krásnou vlastnost. Při jeho výrobě nedochází ke ztrátě nutrientů. Ponechává si tedy některé živiny, které jiné cukry neobsahují. Obsahuje důležitý draslík, zinek, železo, vápník a další. Mimo jiné může pomoci se zlepšením trávení, protože obsahuje inulin. Také obsahuje důležité antioxidanty.

Inulin je nerozpustná vláknina, která působí ve střevech jako „kartáč“. Zároveň také jako prebiotikum. Po jeho konzumaci se nebudete muset bát nafouknutého bříška.

BIO Kokosový cukr
Nupreme – Kokosový cukr

Je rafinovaný?

Ne!

Rafinace je chemický proces, kterým prochází bílý cukr. Tím se zbaví melasy a vybělí se.

Kokosový cukr touto hrůzou procházet nemusí a není rafinovaný.

Jak chutná?

Jako cukr a karamel. Vůně překvapí. Je opravdu karamelová a jemná. Ale ta chuť, je skvělá. Upozorňuji však, že kokosový cukr nechutná po kokosu. Jeho chuť je nezaměnitelná.

Jak a kde ho můžeme použít?

V podstatě kamkoli. Do koláčů, buchet i jiných sladkostí. V teplé i studené kuchyni. Požila jsem ho při přípravě zálivky do salátu, osladila jsem s ním domácí zmrzlinu. Šoupla jsem ho borůvkového koláče. Do teplé i studené kuchyně. Výjimkou nejsou ani kafíčka.

Díky němu můžete zhubnout. Lépe kontrolovat svůj kalorický příjem. Kokosový cukr Vám nezmění chuť Vašeho oblíbeného pokrmu či pití.

Kokosový cukr Vám nezmění chuť Vašeho oblíbeného pokrmu či pití. Ale může Vám změnit život.

Oslaďte si život. Zdravě!

Koupit BIO Kokosový cukr

...

Podobné příspěvky